Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 77 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
Vásquez_OBLA.pdf.jpg27-Sep-2018Vida Útil de Cinco Marcas Comerciales de Café Tostado (Coffea arabica) en Función de su Calidad SensorialVásquez Ochoa, Blanca Luz AngelicaNúñez Alejos, Luis Alberto
Cruz_CHF.pdf.jpg25-Apr-2018Temperatura y Espesor de Rodajas, para Secar Ñame Blanco (Dioscorea Trífida) y Producir Harina Cruz Chinguel, FloresmildaNúñez Alejos, Luis Alberto
Cruzado_VDE_Risco_SSZ.pdf.jpg3-Jul-2019Determinación de Compuestos Fenólicos y Capacidad Antioxidante de la Zarzamora (Rubus fruticosus) del Distrito de Las Pirias, Jaén, CajamarcaCruzado Vásquez, Denia Elizabeth; Risco Sempertegui, Sandra ZugllyTirado Lara, James
Gonzáles_SE.pdf.jpg18-Jun-2019Carotenoides y Clorofila en Cinco Grados de Madurez del Ají Cerezo Triangular (Capsicum annuum), Utilizando Imágenes HiperespectralesGonzáles Simpértigue, EulerNúñez Alejos, Luis Alberto; León Roque, Noemí
Angulo_IK_Troyes_ME.pdf.jpg16-Sep-2019Elaboración de una Bebida Alcohólica Destilada a Partir de Carambola (Averrhoa Carambola L.)Angulo Isuiza, Kewin; Troyes Mego, EdsonColmenares Mayanga, Wagner; Yalta Meza, Jeimis Royler
Asenjo_LI.pdf.jpg21-May-2019Perfil Sensorial de seis Clones de Cacao (Theobroma cacao L) de Santa Cruz, Distrito de Bellavista, Jaén, CajamarcaAsenjo Lozano, ItaNúñez Alejos, Luis Alberto
Rodríguez_EJS.pdf.jpg18-Jun-2019Producción de Carbón Activado a Partir de la Testa de la Almendra de Cacao con Ácido Fosfórico a 60%Rodríguez Estacio, John SmithCruz Hoyos, Segundo Alipio; Díaz Ruiz, Adán; Pérez Jiménez, Marlo Alberto
Mego_RR_Pintado_CMM.pdf.jpg2-Nov-2019Determinación del Nivel de Concentraciónde Cadmio en Granos y Esencia de Café (Coffea Arabica L.), en el Distrito de Chirinos, Provincia de San IgnacioMego Ramírez, Rita; Pintado Castillo, Margot Del MilagroTirado Lara, James
Alberca_CVV.pdf.jpg18-Dec-2019Porcentajes de Jugo de Caña de Azúcar (Saccharum officinarum L) y Carboximetilcelulosa para Elaborar Néctar de Babaco (Carica Pentagona) en JaénAlberca Cieza, Vila VirginiaDíaz Torres, Martin
Vásquez_MJB.pdf.jpg20-Dec-2019Efecto de la Temperatura Sobre la Calidad Fisicoquímica y Sensorial de la Pitahaya Amarilla (Selenicereus megalanthus) Liofilizada en Tres Estados de MadurezVásquez Marcelo, Joyci BrillithsVílchez Parra, Noly Cristóbal; Huayama Sopla, Polito Michael