Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-4 of 4 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
Vásquez_OBLA.pdf.jpg27-Sep-2018Vida Útil de Cinco Marcas Comerciales de Café Tostado (Coffea arabica) en Función de su Calidad SensorialVásquez Ochoa, Blanca Luz AngelicaNúñez Alejos, Luis Alberto
Cruz_CHF.pdf.jpg25-Apr-2018Temperatura y Espesor de Rodajas, para Secar Ñame Blanco (Dioscorea Trífida) y Producir Harina Cruz Chinguel, FloresmildaNúñez Alejos, Luis Alberto
Asenjo_LI.pdf.jpg21-May-2019Perfil Sensorial de seis Clones de Cacao (Theobroma cacao L) de Santa Cruz, Distrito de Bellavista, Jaén, CajamarcaAsenjo Lozano, ItaNúñez Alejos, Luis Alberto
Rodríguez_EJS.pdf.jpg18-Jun-2019Producción de Carbón Activado a Partir de la Testa de la Almendra de Cacao con Ácido Fosfórico a 60%Rodríguez Estacio, John SmithCruz Hoyos, Segundo Alipio; Díaz Ruiz, Adán; Pérez Jiménez, Marlo Alberto