Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 567 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
Martínez_TMY_Rojas_GR.pdf.jpg23-Dec-2019Modelamiento matemático de la cinética de secado de la flor de plátano (Musa paradisiaca) para obtener harina, en Jaén -CajamarcaMartínez Torres, Medaly Yaqueline; Rojas Guevara, RosaHuayama Sopla, Polito Michael; Cruz Hoyos, Segundo Alipio
Castillo_VLJ_Nonalaya_CJJ.pdf.jpg13-Jun-2019Diseño del Sistema de Climatización en las Aulas Prefabricadas de la Institución Educativa Primaria y Secundaria de Menores N° 16003 Miraflores – Jaén – CajamarcaCastillo Vásquez, Lenin Jhonatan; Nonalaya Córdova, Jair JhosephVasconcellos Vilató, Doris de la Caridad
Guevara_ZSB.pdf.jpg20-Dec-2019Fermentación de Café (Coffea arabica), Variedad Catimor, Utilizando Diferentes Concentraciones de Cepas de Saccharomyces cerevisiaeGuevara Zapata, Susana BellénCcalli Pacco, Honorato; Julio Elit Oliva Guevara
Chininin_CBJ_Rivas_PJLY.pdf.jpg6-Nov-2021Evaluación del Nivel de Seguridad y Salud en las Obras Públicas de Infraestructura Educativa en la Provincia de Jaén, 2020Chininin Carrasco, Beth Jhon; Rivas Pariente , José Lin YorverCayatopa Calderón, Billy Alexis
Peña_BMA_Saavedra_CHM.pdf.jpg27-Jul-2019Diseño de un Sistema de Gestión de la Calidad Basado en la Norma ISO 9001:2015 Para Mejorar la Continuidad del Servicio Eléctrico - Coopsel HuarandozaPeña Bustamante, Manuel Alexander; Saavedra Cordova, Heinny ManuelCampos Vásquez, Nilson Deonil
García_VJM.pdf.jpg20-Dec-2020Fideos Instantáneos a Partir de Harina de Arrocillo ¾ Subproducto de Arroz (Oryza Sativa) Variedad Moro Enriquecido con Harina de Quinua (Chenopodium Quinoa) Variedad Blanca JunínGarcía Vilchez, Jordhy MiguelTicona Yujra, Juan Antonio; Ccalli Pacco, Honorato
Rosales_MKJ.pdf.jpg31-Jan-2021Manjar de Leche Saborizado con Café Orgánico y Gelificado con HidrocoloidesRosales Martinez, Khatherine JenniferVílchez Parra, Noly Cristóbal; Cruz Hoyos, Segundo Alipio
Horna_PMR_Jimenez_SJL.pdf.jpg26-Jul-2020Influencia de la Temperatura y Velocidad del Aire en la Obtención de Harina a Partir de Bazo de Res (Bos Indicus), con el Máximo Contenido de HierroHorna Pérez, Maria Reinelda; Jiménez Saavedra, José LuisHuayama Sopla, Polito Michael; Tirado Lara, James
Pérez_GYA_More_FYI.pdf.jpg8-Nov-2020Obtención y Estudio de Aceptabilidad de una Bebida Alcohólica por Fermentación a Partir de Capulí (Prunus Serotina)Pérez Gonzáles, Yoisi Anaceli; More Fonseca, Yerson IvanCruz Hoyos, Segundo Alipio
Arce_CMM_Zumaran_SSJ.pdf.jpg7-Aug-2020Determinación de la Calidad de una Bebida a Base de Aguaymanto (Physallis peruviana L.) Edulcorado con Stevia (Stevia rebaudiana B.)Arce Cieza, Merly Marilú; Zumaran Sanchez, Sayuri JhunetHuayama Sopla, Polito Michael