Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 63 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
Chaquila_TE.pdf.jpg4-Feb-2020Optimización del Proceso de Fermentación de Cacao Criollo (Theobroma cacao L) Bajo Sistemas EcoeficientesChaquila Tineo, EméritaHuayama Sopla, Polito Michael
Concha_FKJ_Quijano_CEM.pdf.jpg10-Feb-2020Determinación del Índice de Taza de Café Pergamino en Condiciones de Almacenamiento en la Zona de Calabazo – San IgnacioConcha Flores, Katherin Yajaira; Quijano Campos, Estefany MarilynTirado Lara, James
García_VJM.pdf.jpg20-Dec-2020Fideos Instantáneos a Partir de Harina de Arrocillo ¾ Subproducto de Arroz (Oryza Sativa) Variedad Moro Enriquecido con Harina de Quinua (Chenopodium Quinoa) Variedad Blanca JunínGarcía Vilchez, Jordhy MiguelTicona Yujra, Juan Antonio; Ccalli Pacco, Honorato
Horna_PMR_Jimenez_SJL.pdf.jpg26-Jul-2020Influencia de la Temperatura y Velocidad del Aire en la Obtención de Harina a Partir de Bazo de Res (Bos Indicus), con el Máximo Contenido de HierroHorna Pérez, Maria Reinelda; Jiménez Saavedra, José LuisHuayama Sopla, Polito Michael; Tirado Lara, James
Pérez_GYA_More_FYI.pdf.jpg8-Nov-2020Obtención y Estudio de Aceptabilidad de una Bebida Alcohólica por Fermentación a Partir de Capulí (Prunus Serotina)Pérez Gonzáles, Yoisi Anaceli; More Fonseca, Yerson IvanCruz Hoyos, Segundo Alipio
Arce_CMM_Zumaran_SSJ.pdf.jpg7-Aug-2020Determinación de la Calidad de una Bebida a Base de Aguaymanto (Physallis peruviana L.) Edulcorado con Stevia (Stevia rebaudiana B.)Arce Cieza, Merly Marilú; Zumaran Sanchez, Sayuri JhunetHuayama Sopla, Polito Michael
Ticliahuanca_TC_Ramos_RM.pdf.jpg23-Jul-2020Efecto de la Deshidratación Sobre los Fenoles Totales en la Obtención de Harina de Pulpa de Café (Coffea Arabica) Variedad CatimorRamos Mego, Leodan; Ticliahuanca Calderon, Scania NairMinchan Velayarce, Hans Himbler
Guerrero_GL.pdf.jpg26-Nov-2020Grado de Biodegradabilidad del Bioplástico Elaborado con Almidón de Plátano Verde (Musa paradisiaca L.)Guerrero García, LederDíaz Ruiz, Adán; Cruz Hoyos, Segundo Alipio
Espinoza_CAK_Romero_FEJ.pdf.jpg20-Feb-2020Evaluación Fisicoquímica de una Bebida Alcohólica Fermentada, Elaborada a Partir de Granadilla (Passiflora Ligularis) en JaénEspinoza Chuquillanque, Albina Katherine; Romero Flores, Elqui JohanaDíaz Torres, Martín
Samaniego_LCG.pdf.jpg20-Feb-2020Determinación de la Calidad de Cacao Criollo (Theobroma cacao L.) Fermentado Mediante Visión ComputacionalSamaniego Lalangui, Carla GuianellaHuayama Sopla, Polito Michael