Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 12 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
Guevara_BM.pdf.jpg26-Nov-2019Carbón Activado a Partir de la Pulpa de la Cereza de Café Mediante Activación QuímicaGuevara Benavides, MileidyDíaz Ruiz, Adán; Ccalli Pacco, Honorato
Horna_PMR_Jimenez_SJL.pdf.jpg26-Jul-2020Influencia de la Temperatura y Velocidad del Aire en la Obtención de Harina a Partir de Bazo de Res (Bos Indicus), con el Máximo Contenido de HierroHorna Pérez, Maria Reinelda; Jiménez Saavedra, José LuisHuayama Sopla, Polito Michael; Tirado Lara, James
Arce_CMM_Zumaran_SSJ.pdf.jpg7-Aug-2020Determinación de la Calidad de una Bebida a Base de Aguaymanto (Physallis peruviana L.) Edulcorado con Stevia (Stevia rebaudiana B.)Arce Cieza, Merly Marilú; Zumaran Sanchez, Sayuri JhunetHuayama Sopla, Polito Michael
Guevara_GMA_Rinza_TCA.pdf.jpg15-Feb-2021Uso de Imágenes Hiperespectrales para Predecir la Calidad Sensorial de Café (Coffea arabica L.) Tostados a Diferentes Temperaturas y TiemposGuevara Guevara, Miguel Angel; Rinza Tineo, Carlos AlbertoDíaz Ruiz, Adán
Lizana_TY.pdf.jpg24-Aug-2021Valoración del Rendimiento en Taza de Cafés Arábigos en Relación a la Altitud de SiembraLizana Torres, YackelineSegundo Alipio Cruz Hoyos
Córdova_RF_Efus_DYA.pdf.jpg21-Apr-2021Determinación del Rendimiento y Calidad en Taza del Café (Coffea arabica L.) en las Variedades Caturra y Catimor, Distrito de Huabal - Jaén 2020 Córdova Rafael, Fany; Efus Díaz, Yomari AnalíCabrejos Barriga, Jorge Eugenio
Quinde_FEG_Ojeda_GDT.pdf.jpg29-Jun-2020Influencia de la Altitud Geográfica en el Perfil de Ácidos Grasos del Licor de Cacao Criollo (Theobroma cacao L.)Quinde Flores, Erika Guisella; Ojeda Gaona, Dorcas TavitaDíaz Gamboa, Oscar Wilfredo
Santacruz_ZR.pdf.jpg3-Jun-2020Perfil Sensorial de Cuatro Variedades de Café (Coffea arábica L) del Distrito de San José del AltoSantacruz Zamora, RoyserTirado Lara, James
Julca_GK.pdf.jpg24-Feb-2020Determinación de Cadmio en Almendras de Cacao Forastero (Theobroma cacao L.) en Plantaciones de Tres Edades Diferentes en Balsahuayco, Distrito de JaénJulca Gonzales, KelyCruz Hoyos, Segundo Alipio
Córdova_CMK_Herrera_CJA.pdf.jpg8-Feb-2021Efecto de la Temperatura y Antioxidantes Sobre los Fenoles Totales en la Deshidratación de la Flor de Plátano Bellaco (Musa Paradisiaca) Variedad HarthonCórdova Campos, Merli Karina; Herrera Constantino, José AlejandroMinchán Velayarce, Hans Himbler