Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
Rosales_MKJ.pdf.jpg31-Jan-2021Manjar de Leche Saborizado con Café Orgánico y Gelificado con HidrocoloidesRosales Martinez, Khatherine JenniferVílchez Parra, Noly Cristóbal; Cruz Hoyos, Segundo Alipio
Mundaca_RYM_Huamán_GJS.pdf.jpg29-Apr-2021Evaluación de Cadmio en Granos de Café, Café Tostado Molido y Esencia de Café (Coffea arabica L.) Procedentes de Fincas Manejadas Convencionalmente, en el Distrito San Ignacio, Cajamarca, Campaña 2020 Mundaca Ramos, Yaque Marley; Huamán García, Jaky SheilaTirado Lara, James
Díaz_RSA.pdf.jpg15-May-2021Rendimiento en Taza de Café (Coffea arabica L.) de Acuerdo al Proceso de Torrefacción en las Variedades Caturra y BourbónDíaz Rubio, Segundo AdelfoCruz Hoyos, Segundo Alipio
Neira_RBI.pdf.jpg7-Feb-2021Temperatura y Tiempo de Deshidratación de la Naranjilla (Solanum quitoense Lam.) por Aire ForzadoNeira Rodas, Balvina IsabelDíaz Torres, Martín
Rojas_IDC_Molocho_YLJ.pdf.jpg4-Sep-2021Calidad Microbiológica de Bebidas Refrescantes a Base de Soya Elaboradas Artesanalmente, Comercializadas en la Ciudad de Jaén, 2019 Rojas Ipanaque, Diego Coll; Molocho Yajahuanca, Lesly JoselyMurillo Domen, Yuriko Sumiyo
Salazar_MMT_Córdova_FTV.pdf.jpg7-Sep-2021Influencia del Tiempo de Tostado, Calidad de Taza de Cafes Caturra y Bourbon Producido en el Distrito de La CoipaMelby Tatiana Salazar Mendoza; Tania Verónica Córdova FloresPolito Michael Huayama Sopla
Díaz_ZMY_Muñoz_SLV.pdf.jpg23-Sep-2021Diseño de un Programa para la Industrialización de Aguaymanto en las Comunidades del Distrito de Colasay, Provincia de JaénDíaz Zamora, Merly Yanela; Muñoz Salazar, Leyla VanesaHans Himbler Minchán Velayarce
Coronel_SMY.pdf.jpg2-Dec-2021Revisión Sistemática Sobre El Rendimiento y Caracterización de Pectina Obtenida de Cáscara de Maracuyá (Passiflora edulis), con Diferentes Métodos y Parámetros de ExtracciónCoronel Soto, Malix YasenyQuiñones Huatangari, Lenin
Sánchez_BJY_Montenegro_DMY.pdf.jpg13-Dec-2021Elaboración de una Bebida Alcohólica a Partir de Carambola (Averrhoa Carambola L.) Suplementado con PanelaSánchez Bautista, Janet Yajaira; Montenegro Díaz, Melissa YudithHuayama Sopla, Polito Michael
Chanta_CP.pdf.jpg28-Dec-2021Elaboración de una Barra Nutritiva a Base de Quinua, Arroz, Mango, Maní, Cacao, Enriquecido con Miel de Abeja y AlgarrobinaChanta Cruz, PetronilaCruz Hoyos, Segundo Alipio