Browsing by Subject https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.04
Showing results 1 to 5 of 5
Preview | Issue Date | Title | Author(s) | ???itemlist.dc.contributor.advisor??? |
| 6-May-2024 | Nivel de conocimiento y consumo de la quinua (Chenopodium quinoa Willdenow.), KIWICHA (Amaranthus caudatus), MACA (Lepidium meyeeni) Y SOJA (Glycine max) en los estudiantes de la Universidad Nacional de Jaen | Jimenez Cordova, Yaniny Sofia | Rivera Botonares, Ralph Stein; Pérez Campomanes, María Delfina |
| 21-May-2019 | Perfil Sensorial de seis Clones de Cacao (Theobroma cacao L) de Santa Cruz, Distrito de Bellavista, Jaén, Cajamarca | Asenjo Lozano, Ita | Núñez Alejos, Luis Alberto |
| 18-Jun-2019 | Producción de Carbón Activado a Partir de la Testa de la Almendra de Cacao con Ácido Fosfórico a 60% | Rodríguez Estacio, John Smith | Cruz Hoyos, Segundo Alipio; Díaz Ruiz, Adán; Pérez Jiménez, Marlo Alberto |
| 25-Apr-2018 | Temperatura y Espesor de Rodajas, para Secar Ñame Blanco (Dioscorea Trífida) y Producir Harina | Cruz Chinguel, Floresmilda | Núñez Alejos, Luis Alberto |
| 27-Sep-2018 | Vida Útil de Cinco Marcas Comerciales de Café Tostado (Coffea arabica) en Función de su Calidad Sensorial | Vásquez Ochoa, Blanca Luz Angelica | Núñez Alejos, Luis Alberto |