Browsing by Subject Fermentación

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 5 to 8 of 8 < previous 
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
Angulo_IK_Troyes_ME.pdf.jpg16-Sep-2019Elaboración de una Bebida Alcohólica Destilada a Partir de Carambola (Averrhoa Carambola L.)Angulo Isuiza, Kewin; Troyes Mego, EdsonColmenares Mayanga, Wagner; Yalta Meza, Jeimis Royler
Guevara_ZSB.pdf.jpg20-Dec-2019Fermentación de Café (Coffea arabica), Variedad Catimor, Utilizando Diferentes Concentraciones de Cepas de Saccharomyces cerevisiaeGuevara Zapata, Susana BellénCcalli Pacco, Honorato; Julio Elit Oliva Guevara
Pérez_GYA_More_FYI.pdf.jpg8-Nov-2020Obtención y Estudio de Aceptabilidad de una Bebida Alcohólica por Fermentación a Partir de Capulí (Prunus Serotina)Pérez Gonzáles, Yoisi Anaceli; More Fonseca, Yerson IvanCruz Hoyos, Segundo Alipio
Mendoza_GJ.pdf.jpg28-Feb-2019Tiempo Óptimo de Fermentación de Variedades de Café, Procedentes de Parcelas Agroforestales de Jaén y San IgnacioMendoza Guarniz, Jorvin JairZeballos Cáceres, Omar Justo