Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 105 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
Alberca_CVV.pdf.jpg18-Dec-2019Porcentajes de Jugo de Caña de Azúcar (Saccharum officinarum L) y Carboximetilcelulosa para Elaborar Néctar de Babaco (Carica Pentagona) en JaénAlberca Cieza, Vila VirginiaDíaz Torres, Martin
Ramírez_FME_Troyes_NW.pdf.jpg15-Nov-2019Recubrimiento Comestible a Partir del Mucílago del Café(Coffea Arábica) para la Conservación de ManzanasRamírez Flores, Mirian Edelmira; Troyes Nuñez, WendyDíaz Gamboa, Oscar Wilfredo
Cubas_CJS_Quispe_JAR.pdf.jpg26-Nov-2019Optimización de la Concentración de Panela y Tiempo de Fermentación para Obtener una Bebida Probiótica Saborizada con Mango Ciruelo (Spondias dulcis parkinson) usando Cultivos de TibicosCubas Castillo, Johana Shicela; Quispe Jiménez, Anny RosmeriMinchan Velayarce, Hans Himbler
Pérez_CY.pdf.jpg29-Nov-2019Tamaño de Partículas de Café (Coffea arabica L.), Tostado y Molido Mediante el Análisis GranulométricoPérez Campos, YahelitaCcalli Pacco, Honorato
Clavo_FY_Muñoz_HYL.pdf.jpg9-Dec-2019Caracterización Fisicoquímica, Organoléptica y Microbiologica de la Panela Granulada Obtenida de Saccharum Officinarum (Caña De Azúcar) de las Unidades Productivas de Valillo y TabaconasClavo Fernández, Yanesi; Muñoz Huamán, Yani LuzDíaz Gamboa, Oscar Wilfredo; Cruz Hoyos, Segundo Alipio
Guevara_BM.pdf.jpg26-Nov-2019Carbón Activado a Partir de la Pulpa de la Cereza de Café Mediante Activación QuímicaGuevara Benavides, MileidyDíaz Ruiz, Adán; Ccalli Pacco, Honorato
Del Aguila_OE_Fernandez_FSX.pdf.jpg5-Nov-2019Obtención de Harina a Partir de Michuche (Xanthosoma spp.)Del Aguila Olano, Elizabeth; Fernandez Farro, Skrlen XiomaraDíaz Gamboa, Oscar Wilfredo
Banda_GJH_Chasquero_ORY.pdf.jpg17-Dec-2019Control de Calidad de la Leche Fresca del Distrito de Santa Rosa – JaénBanda Gasco, José Henry; Chasquero Ocaña, Rosa YumbelyCruz Hoyos, Segundo Alipio
Barrios_LFS.pdf.jpg16-Dec-2019Mejores Características Organolépticas en la Infusión de Café (Coffea arabica L.) Tostado con Tres Métodos de Filtrados a Diferentes GranulometríasBarrios Livia, Fanny SmithCcalli Pacco, Honorato
García_VJM.pdf.jpg20-Dec-2020Fideos Instantáneos a Partir de Harina de Arrocillo ¾ Subproducto de Arroz (Oryza Sativa) Variedad Moro Enriquecido con Harina de Quinua (Chenopodium Quinoa) Variedad Blanca JunínGarcía Vilchez, Jordhy MiguelTicona Yujra, Juan Antonio; Ccalli Pacco, Honorato