Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-3 of 3 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
Angulo_IK_Troyes_ME.pdf.jpg16-Sep-2019Elaboración de una Bebida Alcohólica Destilada a Partir de Carambola (Averrhoa Carambola L.)Angulo Isuiza, Kewin; Troyes Mego, EdsonColmenares Mayanga, Wagner; Yalta Meza, Jeimis Royler
Pintado_CPM_Vega_CVA.pdf.jpg19-Oct-2019Calidad en Taza del Café (Coffea Arabica L.) Catimor con Zumo y Cáscara de Naranja Incorporado en el Proceso de FermentaciónPintado Céspedes, Paquita Madaly; Vega Campos, Vaniluz AiditaPinedo Nava, Henry
Guevara_ZSB.pdf.jpg20-Dec-2019Fermentación de Café (Coffea arabica), Variedad Catimor, Utilizando Diferentes Concentraciones de Cepas de Saccharomyces cerevisiaeGuevara Zapata, Susana BellénCcalli Pacco, Honorato; Julio Elit Oliva Guevara