Browsing by Author Ccalli Pacco, Honorato

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
Guevara_BM.pdf.jpg26-Nov-2019Carbón Activado a Partir de la Pulpa de la Cereza de Café Mediante Activación QuímicaGuevara Benavides, MileidyDíaz Ruiz, Adán; Ccalli Pacco, Honorato
Guevara_ZSB.pdf.jpg20-Dec-2019Fermentación de Café (Coffea arabica), Variedad Catimor, Utilizando Diferentes Concentraciones de Cepas de Saccharomyces cerevisiaeGuevara Zapata, Susana BellénCcalli Pacco, Honorato; Julio Elit Oliva Guevara
García_VJM.pdf.jpg20-Dec-2020Fideos Instantáneos a Partir de Harina de Arrocillo ¾ Subproducto de Arroz (Oryza Sativa) Variedad Moro Enriquecido con Harina de Quinua (Chenopodium Quinoa) Variedad Blanca JunínGarcía Vilchez, Jordhy MiguelTicona Yujra, Juan Antonio; Ccalli Pacco, Honorato
Barrios_LFS.pdf.jpg16-Dec-2019Mejores Características Organolépticas en la Infusión de Café (Coffea arabica L.) Tostado con Tres Métodos de Filtrados a Diferentes GranulometríasBarrios Livia, Fanny SmithCcalli Pacco, Honorato
Pérez_CY.pdf.jpg29-Nov-2019Tamaño de Partículas de Café (Coffea arabica L.), Tostado y Molido Mediante el Análisis GranulométricoPérez Campos, YahelitaCcalli Pacco, Honorato