Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unj.edu.pe/handle/UNJ/394
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAguirre Zaquinaula, Irma Rumelaes_ES
dc.contributor.authorAguirre Zaquinaula, Helí Humbertoes_ES
dc.date.accessioned2022-01-21T16:58:13Z-
dc.date.available2022-01-21T16:58:13Z-
dc.date.issued2017-03-30-
dc.identifier.urihttp://repositorio.unj.edu.pe/handle/UNJ/394-
dc.description.abstractProyectoes_ES
dc.formatapplication/pdfes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherUniversidad Nacional de Jaénes_ES
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/pe/es_ES
dc.sourceUniversidad Nacional de Jaénes_ES
dc.sourceRepositorio Institucional - UNJes_ES
dc.subjectCoconaes_ES
dc.subjectNéctares_ES
dc.titleCaracterísticas Fisicoquímicas y Sensoriales del Néctar de Cocona (Solanum sessiliflorum Dunal) con Extracto de Stevia (Stevia rebaudina Bertoni)es_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.publisher.countryPEes_ES
dc.subject.ocdehttps://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.01es_ES
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersiones_ES
Appears in Collections:Informe Final de Proyecto



This item is protected by original copyright



This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons