Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.unj.edu.pe/handle/UNJ/394
Title: Características Fisicoquímicas y Sensoriales del Néctar de Cocona (Solanum sessiliflorum Dunal) con Extracto de Stevia (Stevia rebaudina Bertoni)
Authors: Aguirre Zaquinaula, Irma Rumela
Aguirre Zaquinaula, Helí Humberto
Keywords: Cocona;Néctar
Issue Date: 30-Mar-2017
Publisher: Universidad Nacional de Jaén
Abstract: Proyecto
URI: http://repositorio.unj.edu.pe/handle/UNJ/394
Authors: Aguirre Zaquinaula, Irma Rumela
Aguirre Zaquinaula, Helí Humberto
Issue Date: 2017-03-30
metadata.dc.language.iso: spa
metadata.dc.type: info:eu-repo/semantics/article
metadata.dc.subject.ocde: https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.01
metadata.dc.publisher.country: PE
Appears in Collections:Informe Final de Proyecto



This item is protected by original copyright



This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons