Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 55 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
Rojas_IDC_Molocho_YLJ.pdf.jpg4-Sep-2021Calidad Microbiológica de Bebidas Refrescantes a Base de Soya Elaboradas Artesanalmente, Comercializadas en la Ciudad de Jaén, 2019 Rojas Ipanaque, Diego Coll; Molocho Yajahuanca, Lesly JoselyMurillo Domen, Yuriko Sumiyo
Salazar_MMT_Córdova_FTV.pdf.jpg7-Sep-2021Influencia del Tiempo de Tostado, Calidad de Taza de Cafes Caturra y Bourbon Producido en el Distrito de La CoipaMelby Tatiana Salazar Mendoza; Tania Verónica Córdova FloresPolito Michael Huayama Sopla
Díaz_ZMY_Muñoz_SLV.pdf.jpg23-Sep-2021Diseño de un Programa para la Industrialización de Aguaymanto en las Comunidades del Distrito de Colasay, Provincia de JaénDíaz Zamora, Merly Yanela; Muñoz Salazar, Leyla VanesaHans Himbler Minchán Velayarce
Coronel_SMY.pdf.jpg2-Dec-2021Revisión Sistemática Sobre El Rendimiento y Caracterización de Pectina Obtenida de Cáscara de Maracuyá (Passiflora edulis), con Diferentes Métodos y Parámetros de ExtracciónCoronel Soto, Malix YasenyQuiñones Huatangari, Lenin
Sánchez_BJY_Montenegro_DMY.pdf.jpg13-Dec-2021Elaboración de una Bebida Alcohólica a Partir de Carambola (Averrhoa Carambola L.) Suplementado con PanelaSánchez Bautista, Janet Yajaira; Montenegro Díaz, Melissa YudithHuayama Sopla, Polito Michael
Chanta_CP.pdf.jpg28-Dec-2021Elaboración de una Barra Nutritiva a Base de Quinua, Arroz, Mango, Maní, Cacao, Enriquecido con Miel de Abeja y AlgarrobinaChanta Cruz, PetronilaCruz Hoyos, Segundo Alipio
Adrianzén_GOD_Julca_NA.pdf.jpg8-Feb-2021Desarrollo de Barras de Cereales a Base de Quinua (Chenopodium quinoa), Cañihua (C. pallidicaule) y Hierro Hemínico para NiñosAdrianzén Guerrero, Orestes Daniel; Julca Neira, AnadelaCarbajal García, Luis Omar; Quiñones Huatangari, Lenin
Diaz_PJY_Alarcon_LYR.pdf.jpg22-Nov-2022Determinación de Parámetros de Fermentación para la Obtención de una Bebida Alcohólica a Base de Pitahaya (Hylocereus Megalanthus)Diaz Perez, Jelensin Yeir; Alarcon Llamo, Yeny RoxanaBazán Tantaleán, Delicia Liliana
Aguilar_PE_Guamuro_FAM.pdf.jpg22-Jun-2022Vida Útil de Filete de Tilapia (Oreochromis niloticus) con Recubrimiento Bioactivo Incorporando Aceite Esencial de Orégano (Origanum vulgare) y Almacenados en RefrigeraciónAguilar Paquirachín, Esmeralda; Guamuro Fonseca, Ana MelvaMinchán Velayarce, Hans Himbler; Ticona Yujra, Juan Antonio
Tapia_BJA_Quintana_PKM.pdf.jpg11-Aug-2022Conservación de Hamburguesa de Res con Aceite Esencial de Orégano (Origanum vulgare)Tapia Barrios, Jhon Alexis; Quintana Pintado, Karen MilagrosCórdova Rojas, Lizbeth Maribel; Díaz Ruíz, Adán