Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 726 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
Herrera_CD.pdf.jpg1-Mar-2019Macroinvertebrados Bentónicos como Indicadores de la Calidad Biológica del Agua en la Quebrada Miraflores, ChirinosHerrera Carrasco, DaniloSánches Tello, Segundo; Polo Corro, José Luis
Mondragón_GGL.pdf.jpg1-Mar-2019Carbono Total Almacenado en una Plantación de Theobroma cacao L. en Condiciones de Ceja de Selva - Bellavista - JaénMondragón Gil, Geoffrey LinVergara Medrano, Segundo Edilberto; Canto Saenz, Manuel Antonio
García_VJM.pdf.jpg20-Dec-2020Fideos Instantáneos a Partir de Harina de Arrocillo ¾ Subproducto de Arroz (Oryza Sativa) Variedad Moro Enriquecido con Harina de Quinua (Chenopodium Quinoa) Variedad Blanca JunínGarcía Vilchez, Jordhy MiguelTicona Yujra, Juan Antonio; Ccalli Pacco, Honorato
Rosales_MKJ.pdf.jpg31-Jan-2021Manjar de Leche Saborizado con Café Orgánico y Gelificado con HidrocoloidesRosales Martinez, Khatherine JenniferVílchez Parra, Noly Cristóbal; Cruz Hoyos, Segundo Alipio
Horna_PMR_Jimenez_SJL.pdf.jpg26-Jul-2020Influencia de la Temperatura y Velocidad del Aire en la Obtención de Harina a Partir de Bazo de Res (Bos Indicus), con el Máximo Contenido de HierroHorna Pérez, Maria Reinelda; Jiménez Saavedra, José LuisHuayama Sopla, Polito Michael; Tirado Lara, James
Pérez_GYA_More_FYI.pdf.jpg8-Nov-2020Obtención y Estudio de Aceptabilidad de una Bebida Alcohólica por Fermentación a Partir de Capulí (Prunus Serotina)Pérez Gonzáles, Yoisi Anaceli; More Fonseca, Yerson IvanCruz Hoyos, Segundo Alipio
Arce_CMM_Zumaran_SSJ.pdf.jpg7-Aug-2020Determinación de la Calidad de una Bebida a Base de Aguaymanto (Physallis peruviana L.) Edulcorado con Stevia (Stevia rebaudiana B.)Arce Cieza, Merly Marilú; Zumaran Sanchez, Sayuri JhunetHuayama Sopla, Polito Michael
Ticliahuanca_TC_Ramos_RM.pdf.jpg23-Jul-2020Efecto de la Deshidratación Sobre los Fenoles Totales en la Obtención de Harina de Pulpa de Café (Coffea Arabica) Variedad CatimorRamos Mego, Leodan; Ticliahuanca Calderon, Scania NairMinchan Velayarce, Hans Himbler
Guerrero_GL.pdf.jpg26-Nov-2020Grado de Biodegradabilidad del Bioplástico Elaborado con Almidón de Plátano Verde (Musa paradisiaca L.)Guerrero García, LederDíaz Ruiz, Adán; Cruz Hoyos, Segundo Alipio
Quinde_FEG_Ojeda_GDT.pdf.jpg29-Jun-2020Influencia de la Altitud Geográfica en el Perfil de Ácidos Grasos del Licor de Cacao Criollo (Theobroma cacao L.)Quinde Flores, Erika Guisella; Ojeda Gaona, Dorcas TavitaDíaz Gamboa, Oscar Wilfredo