Showing results 1 to 20 of 67
next >
Preview | Issue Date | Title | Author(s) | ???itemlist.dc.contributor.advisor??? |
| 26-Feb-2024 | A Comparative Study of Freshwater Fish Burgers Made from Three Amazonian Species: Omega 3 Fortification and Sodium Reduction | Rios Mera, Juan Dario | - |
| 26-Feb-2024 | A sequential approach to reduce sodium chloride in freshwater fish burgers considering chemical, texture, and consumer sensory responses | Rios Mera, Juan Dario | - |
| 24-Feb-2022 | Aceptabilidad de una Compota a Base de Guayaba (Psidium guajava) y Zapallo Loche (Cucurbita moschata) Endulzada con Stevia (Stevia rebaudiana) | Martinez Carranza, Yan Percy; Vasquez Leysequia, Tania Lisset | Tirado Lara, James; Minaya Agüero, Pilar |
| 17-Oct-2022 | Análisis Sensorial del Café Catimor (Coffea arabica) Inoculado con Cepas de Saccharomyces cerevisiae en dos Sistemas de Fermentación | Palacios Adriano, Flor Anita | Huayama Sopla, Polito Michael |
| 19-Oct-2019 | Calidad en Taza del Café (Coffea Arabica L.) Catimor con Zumo y Cáscara de Naranja Incorporado en el Proceso de Fermentación | Pintado Céspedes, Paquita Madaly; Vega Campos, Vaniluz Aidita | Pinedo Nava, Henry |
| 4-Sep-2021 | Calidad Microbiológica de Bebidas Refrescantes a Base de Soya Elaboradas Artesanalmente, Comercializadas en la Ciudad de Jaén, 2019 | Rojas Ipanaque, Diego Coll; Molocho Yajahuanca, Lesly Josely | Murillo Domen, Yuriko Sumiyo |
| 9-Dec-2019 | Caracterización Fisicoquímica, Organoléptica y Microbiologica de la Panela Granulada Obtenida de Saccharum Officinarum (Caña De Azúcar) de las Unidades Productivas de Valillo y Tabaconas | Clavo Fernández, Yanesi; Muñoz Huamán, Yani Luz | Díaz Gamboa, Oscar Wilfredo; Cruz Hoyos, Segundo Alipio |
| 30-Mar-2017 | Características Fisicoquímicas y Sensoriales del Néctar de Cocona (Solanum sessiliflorum Dunal) con Extracto de Stevia (Stevia rebaudina Bertoni) | Aguirre Zaquinaula, Irma Rumela; Aguirre Zaquinaula, Helí Humberto | - |
| 18-Jun-2019 | Carotenoides y Clorofila en Cinco Grados de Madurez del Ají Cerezo Triangular (Capsicum annuum), Utilizando Imágenes Hiperespectrales | Gonzáles Simpértigue, Euler | Núñez Alejos, Luis Alberto; León Roque, Noemí |
| 13-Oct-2022 | Cerveza Artesanal Elaborado con Maíz Morado (Zea Mays) y Quinua (Chenopodium Quinoa) Tipo Malteado, Tostados a Diferentes Tiempos y Temperaturas | Díaz Aranda, Daysi Lisset; Lucero Cueva, Lily Jannet | Cruz Hoyos, Segundo Alipio; Ticona Yujra, Juan Antonio |
| 11-Aug-2022 | Conservación de Hamburguesa de Res con Aceite Esencial de Orégano (Origanum vulgare) | Tapia Barrios, Jhon Alexis; Quintana Pintado, Karen Milagros | Córdova Rojas, Lizbeth Maribel; Díaz Ruíz, Adán |
| 17-Dec-2019 | Control de Calidad de la Leche Fresca del Distrito de Santa Rosa – Jaén | Banda Gasco, José Henry; Chasquero Ocaña, Rosa Yumbely | Cruz Hoyos, Segundo Alipio |
| 8-Feb-2021 | Desarrollo de Barras de Cereales a Base de Quinua (Chenopodium quinoa), Cañihua (C. pallidicaule) y Hierro Hemínico para Niños | Adrianzén Guerrero, Orestes Daniel; Julca Neira, Anadela | Carbajal García, Luis Omar; Quiñones Huatangari, Lenin |
| 3-Jul-2019 | Determinación de Compuestos Fenólicos y Capacidad Antioxidante de la Zarzamora (Rubus fruticosus) del Distrito de Las Pirias, Jaén, Cajamarca | Cruzado Vásquez, Denia Elizabeth; Risco Sempertegui, Sandra Zuglly | Tirado Lara, James |
| 20-Feb-2020 | Determinación de la Calidad de Cacao Criollo (Theobroma cacao L.) Fermentado Mediante Visión Computacional | Samaniego Lalangui, Carla Guianella | Huayama Sopla, Polito Michael |
| 22-Nov-2022 | Determinación de Parámetros de Fermentación para la Obtención de una Bebida Alcohólica a Base de Pitahaya (Hylocereus Megalanthus) | Diaz Perez, Jelensin Yeir; Alarcon Llamo, Yeny Roxana | Bazán Tantaleán, Delicia Liliana |
| 10-Feb-2020 | Determinación del Índice de Taza de Café Pergamino en Condiciones de Almacenamiento en la Zona de Calabazo – San Ignacio | Concha Flores, Katherin Yajaira; Quijano Campos, Estefany Marilyn | Tirado Lara, James |
| 2-Nov-2019 | Determinación del Nivel de Concentraciónde Cadmio en Granos y Esencia de Café (Coffea Arabica L.), en el Distrito de Chirinos, Provincia de San Ignacio | Mego Ramírez, Rita; Pintado Castillo, Margot Del Milagro | Tirado Lara, James |
| 23-Sep-2021 | Diseño de un Programa para la Industrialización de Aguaymanto en las Comunidades del Distrito de Colasay, Provincia de Jaén | Díaz Zamora, Merly Yanela; Muñoz Salazar, Leyla Vanesa | Hans Himbler Minchán Velayarce |
| 6-Sep-2023 | Diseño y validación de un protocolo HACCP para los productos a base de trucha arco iris (Oncorhynchus Mykiss) en la empresa Ecofriendly Engineers | Piñarreta Neira, Wendi Violeta; Jimenez Zamora, Valeria Francisca | Cueva Ríos, María Alina; Quiñones Huatangari, Lenin |