Browsing by Subject https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.01

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 52 to 61 of 61 < previous 
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
Ramírez_FME_Troyes_NW.pdf.jpg15-Nov-2019Recubrimiento Comestible a Partir del Mucílago del Café(Coffea Arábica) para la Conservación de ManzanasRamírez Flores, Mirian Edelmira; Troyes Nuñez, WendyDíaz Gamboa, Oscar Wilfredo
Díaz_RSA.pdf.jpg15-May-2021Rendimiento en Taza de Café (Coffea arabica L.) de Acuerdo al Proceso de Torrefacción en las Variedades Caturra y BourbónDíaz Rubio, Segundo AdelfoCruz Hoyos, Segundo Alipio
Coronel_SMY.pdf.jpg2-Dec-2021Revisión Sistemática Sobre El Rendimiento y Caracterización de Pectina Obtenida de Cáscara de Maracuyá (Passiflora edulis), con Diferentes Métodos y Parámetros de ExtracciónCoronel Soto, Malix YasenyQuiñones Huatangari, Lenin
Pérez_CY.pdf.jpg29-Nov-2019Tamaño de Partículas de Café (Coffea arabica L.), Tostado y Molido Mediante el Análisis GranulométricoPérez Campos, YahelitaCcalli Pacco, Honorato
Cruz_CHF.pdf.jpg25-Apr-2018Temperatura y Espesor de Rodajas, para Secar Ñame Blanco (Dioscorea Trífida) y Producir Harina Cruz Chinguel, FloresmildaNúñez Alejos, Luis Alberto
Neira_RBI.pdf.jpg7-Feb-2021Temperatura y Tiempo de Deshidratación de la Naranjilla (Solanum quitoense Lam.) por Aire ForzadoNeira Rodas, Balvina IsabelDíaz Torres, Martín
19-Jul-2022The convolutional neural network as a tool to classify electroencephalography data resulting from the consumption of juice sweetened with caloric or non-caloric sweetenersArteaga Miñano, Hubert Luzdemio-
26-Feb-2024Using pulsed magnetic fields to improve the quality of frozen blueberry: A bio-impedance approachArteaga Miñano, Hubert Luzdemio-
Vásquez_OBLA.pdf.jpg27-Sep-2018Vida Útil de Cinco Marcas Comerciales de Café Tostado (Coffea arabica) en Función de su Calidad SensorialVásquez Ochoa, Blanca Luz AngelicaNúñez Alejos, Luis Alberto
Aguilar_PE_Guamuro_FAM.pdf.jpg22-Jun-2022Vida Útil de Filete de Tilapia (Oreochromis niloticus) con Recubrimiento Bioactivo Incorporando Aceite Esencial de Orégano (Origanum vulgare) y Almacenados en RefrigeraciónAguilar Paquirachín, Esmeralda; Guamuro Fonseca, Ana MelvaMinchán Velayarce, Hans Himbler; Ticona Yujra, Juan Antonio