Tesis : [78] Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 78
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
Davila_TSM_Estela_GFT.pdf.jpg31-Jan-2021Evaluación de Parámetros para la Aceptabilidad del Néctar Mix de Pomarrosa (Syzygium Malaccences) y Camu Camu (Myrciaria Dubia)Davila Torres, Shirley Maglaine; Estela Gonzáles, Flor ThalíaLumbre Racchumi, Luis Alberto
Rosales_MKJ.pdf.jpg31-Jan-2021Manjar de Leche Saborizado con Café Orgánico y Gelificado con HidrocoloidesRosales Martinez, Khatherine JenniferVílchez Parra, Noly Cristóbal; Cruz Hoyos, Segundo Alipio
García_VJM.pdf.jpg20-Dec-2020Fideos Instantáneos a Partir de Harina de Arrocillo ¾ Subproducto de Arroz (Oryza Sativa) Variedad Moro Enriquecido con Harina de Quinua (Chenopodium Quinoa) Variedad Blanca JunínGarcía Vilchez, Jordhy MiguelTicona Yujra, Juan Antonio; Ccalli Pacco, Honorato
Guerrero_GL.pdf.jpg26-Nov-2020Grado de Biodegradabilidad del Bioplástico Elaborado con Almidón de Plátano Verde (Musa paradisiaca L.)Guerrero García, LederDíaz Ruiz, Adán; Cruz Hoyos, Segundo Alipio
Pérez_GYA_More_FYI.pdf.jpg8-Nov-2020Obtención y Estudio de Aceptabilidad de una Bebida Alcohólica por Fermentación a Partir de Capulí (Prunus Serotina)Pérez Gonzáles, Yoisi Anaceli; More Fonseca, Yerson IvanCruz Hoyos, Segundo Alipio
Arce_CMM_Zumaran_SSJ.pdf.jpg7-Aug-2020Determinación de la Calidad de una Bebida a Base de Aguaymanto (Physallis peruviana L.) Edulcorado con Stevia (Stevia rebaudiana B.)Arce Cieza, Merly Marilú; Zumaran Sanchez, Sayuri JhunetHuayama Sopla, Polito Michael
Horna_PMR_Jimenez_SJL.pdf.jpg26-Jul-2020Influencia de la Temperatura y Velocidad del Aire en la Obtención de Harina a Partir de Bazo de Res (Bos Indicus), con el Máximo Contenido de HierroHorna Pérez, Maria Reinelda; Jiménez Saavedra, José LuisHuayama Sopla, Polito Michael; Tirado Lara, James
Ticliahuanca_TC_Ramos_RM.pdf.jpg23-Jul-2020Efecto de la Deshidratación Sobre los Fenoles Totales en la Obtención de Harina de Pulpa de Café (Coffea Arabica) Variedad CatimorRamos Mego, Leodan; Ticliahuanca Calderon, Scania NairMinchan Velayarce, Hans Himbler
Quinde_FEG_Ojeda_GDT.pdf.jpg29-Jun-2020Influencia de la Altitud Geográfica en el Perfil de Ácidos Grasos del Licor de Cacao Criollo (Theobroma cacao L.)Quinde Flores, Erika Guisella; Ojeda Gaona, Dorcas TavitaDíaz Gamboa, Oscar Wilfredo
Santacruz_ZR.pdf.jpg3-Jun-2020Perfil Sensorial de Cuatro Variedades de Café (Coffea arábica L) del Distrito de San José del AltoSantacruz Zamora, RoyserTirado Lara, James
Julca_GK.pdf.jpg24-Feb-2020Determinación de Cadmio en Almendras de Cacao Forastero (Theobroma cacao L.) en Plantaciones de Tres Edades Diferentes en Balsahuayco, Distrito de JaénJulca Gonzales, KelyCruz Hoyos, Segundo Alipio
Espinoza_CAK_Romero_FEJ.pdf.jpg20-Feb-2020Evaluación Fisicoquímica de una Bebida Alcohólica Fermentada, Elaborada a Partir de Granadilla (Passiflora Ligularis) en JaénEspinoza Chuquillanque, Albina Katherine; Romero Flores, Elqui JohanaDíaz Torres, Martín
Samaniego_LCG.pdf.jpg20-Feb-2020Determinación de la Calidad de Cacao Criollo (Theobroma cacao L.) Fermentado Mediante Visión ComputacionalSamaniego Lalangui, Carla GuianellaHuayama Sopla, Polito Michael
Concha_FKJ_Quijano_CEM.pdf.jpg10-Feb-2020Determinación del Índice de Taza de Café Pergamino en Condiciones de Almacenamiento en la Zona de Calabazo – San IgnacioConcha Flores, Katherin Yajaira; Quijano Campos, Estefany MarilynTirado Lara, James
Chaquila_TE.pdf.jpg4-Feb-2020Optimización del Proceso de Fermentación de Cacao Criollo (Theobroma cacao L) Bajo Sistemas EcoeficientesChaquila Tineo, EméritaHuayama Sopla, Polito Michael
Martínez_TMY_Rojas_GR.pdf.jpg23-Dec-2019Modelamiento matemático de la cinética de secado de la flor de plátano (Musa paradisiaca) para obtener harina, en Jaén -CajamarcaMartínez Torres, Medaly Yaqueline; Rojas Guevara, RosaHuayama Sopla, Polito Michael; Cruz Hoyos, Segundo Alipio
Guevara_ZSB.pdf.jpg20-Dec-2019Fermentación de Café (Coffea arabica), Variedad Catimor, Utilizando Diferentes Concentraciones de Cepas de Saccharomyces cerevisiaeGuevara Zapata, Susana BellénCcalli Pacco, Honorato; Julio Elit Oliva Guevara
Vásquez_MJB.pdf.jpg20-Dec-2019Efecto de la Temperatura Sobre la Calidad Fisicoquímica y Sensorial de la Pitahaya Amarilla (Selenicereus megalanthus) Liofilizada en Tres Estados de MadurezVásquez Marcelo, Joyci BrillithsVílchez Parra, Noly Cristóbal; Huayama Sopla, Polito Michael
Barrios_LFS.pdf.jpg16-Dec-2019Mejores Características Organolépticas en la Infusión de Café (Coffea arabica L.) Tostado con Tres Métodos de Filtrados a Diferentes GranulometríasBarrios Livia, Fanny SmithCcalli Pacco, Honorato
Alberca_CVV.pdf.jpg18-Dec-2019Porcentajes de Jugo de Caña de Azúcar (Saccharum officinarum L) y Carboximetilcelulosa para Elaborar Néctar de Babaco (Carica Pentagona) en JaénAlberca Cieza, Vila VirginiaDíaz Torres, Martin
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 78